zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Marianne Vos onthult twee zitbankjes

16 november 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  Marianne Vos heeft donderdag 15 november jl. twee zitbankjes onthuld. Een zitbankje in Eethen, aangeboden door de gemeente Aalburg en een zitbankje in Wijk en Aalburg aangeboden door Sunsquare en Meatcuisine uit Wijk en Aalburg.

Marianne Vos krijgt van de gemeente Aalburg bij elke behaalde wereldtitel een zitbankje aangeboden. De plaats van het bankje wordt door Marianne zelf uitgekozen. Ditmaal is het bankje geplaatst in de nieuwe wijk in Eethen.

Picknickset
Voor het behalen van haar Olympische titel kreeg Marianne een picknickset aangeboden door twee bedrijven uit Wijk en Aalburg, namelijk Sunsquare en Meatcuisine. Deze picknickset is geplaatst bij het monument met de ornamenten van de oude Heusdense brug aan de Maasdijk in Wijk en Aalburg

 

Lees meer over:

Marianne vos Eethen bankjes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.