vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Marleen Faber: 'Voorleeswedstrijd super leuk'

15 november 2012 (door WoudrichemNet)

 GIESSEN - Marleen Faber, leerlingen van CBS De Ganzenhof uit Giessen deed mee aan de Voorleeswedstrijd in Woudrichem. Helaas viel zij niet in d eprijzen, maar 'vond het wel superleuk om mee te doen.'

"Vrijdagavond 9 november was er in de teerkamer de voorleeswedstrijd. Om 7 uur verzamelden we bij mij thuis. Toen iedereen er was, konden we vertrekken. Toen we er waren was het er heel erg druk, maar we hadden toch nog een goed plekje op de grond. De Ganzenhof was als derde aan de beurt. Toen ik aan de beurt was viel eerst mijn stoel nog om en moest iedereen erg hard lachen. Ik ging voorlezen uit het boek: ‘De nieuwe linksbuiten’ geschreven door Corien Oranje. Het voorlezen ging heel goed en was superleuk om te doen.

Toen alle scholen geweest waren, moest er overlegd worden wie de beste voorlezer was. Alle kandidaten moesten toen op het podium komen. We kregen allemaal een lekkere zak snoep en twee boeken: ‘Dummie de Mummie’ en ‘De slag om bladzijde 37’ .Toen was het spannende moment aangebroken en werd de winnaar bekend gemaakt. Jaimy de Kok uit Woudrichem van de Eben Haëzer! Helaas heb ik niet gewonnen maar ik vond het superleuk om mee te doen!"

Lees meer over:

Giessen ganzenhof marleen faber
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.