dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Lapina bijna klaar met renoveren

13 november 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL -  Konijnenopvang Lapina is bijna klaar met renoveren, het aftellen kan beginnen. De schilders leggen de laatste hand aan de kozijnen. De stratenmaker legt zaterdag de laatste tegels in het opvanggedeelte. Op 1 december komt de opvang weer terug naar Andel.

"We zien er naar uit! Vanaf 13 augustus hebben we in de rotzooi gezeten en liepen de bouwvakkers in en uit als echte bouwvakkers wat onde randere inhoud dat ze alleen het woordje "koffie" verstaan en de rest horen ze niet of willen ze niet horen. Communiceren had dan ook totaal geen zin, wat de nodige frustratie opleverde. De zieke konijnen bleven hier. Als zij er niet waren geweest, dan had het allemaal niet uitgemaakt. Maar de zorg voor de zieke konijnen ging vóór de wil van de bouwvakkers en als er vooraf niet duidelijk was gecommuniceerd wat de planning van de werkzaamheden was (uiteraard rekening houdend met de weersomstandigheden), dan hadden ze pech."

Nazorg
"De werkzaamheden in de opvang zijn uiteraard gewoon doorgegaan. Zo hebben we konijnen die niet lekker in hun velletje zaten in therapie gehad en gedumpte konijntjes weer een thuis mogen geven. Bart is voor de tweede keer aan zijn ogen geopereerd. De oogspecialist en onze eigen dierenarts hebben hem geopereerd. De oogspecialist had haar eigen instrumenten meegenomen om nóg secuurder te kunnen werken. We zijn nu ruim 5 weken verder en er is nog geen nieuwe groei van het vlies te zien. We gaan heel erg hard hopen dat het nu echt weg blijft. Uit eerdere onderzoeken is gebleken dat bij eenzelfde operatie en de daarbij behorende nazorg, de problemen zijn uitgebleven. We hebben dus goede hoop!"

Lees meer over:

andel lapina konijnenopvang
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.