woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Bedrijvenmarkt trekt 1700 bezoekers

10 november 2012 (door AalburgNet)

AALBURG / REGIO - Bedrijvenmarkt Aalburg trok in totaal zo'n 1700 bezoekers. Dat aantal schatten de organisatoren in als zij terugkijken op de achterliggende drie dagen. Radio Aalburg FM zette het evenement live op de radio.

De beurs begon donderdagavond met een meet & greet, georganiseerd door de gemeente Aalburg en goed voor een kleine 150 ondernemers.
Ook de twee volgende dagen was het behoorlijk druk in 'd Alburcht, zowel vrijdagmiddag met een duidelijke piek op de avond, als zaterdag de gehele dag. Met name vandaag kwamen veel gezinnen met kinderen naar de Aalburgse bedrijvenmarkt waar een keur van ondernemers zich had opgesteld. Het evenement was een duidelijke mix van business-to-business, waar ook de individuele consument zeker aan zijn of haar trekken kon komen.
Kinderopvang Camelot uit Genderen zorgde op zaterdag voor professionele kinderopvang. De grote Ridderzaal was omgetoverd in een waar speelparadijs met een enorm luchtspringkussen, een speelhuis, een groot vier-op-een-rij-spel en een reuze sjoelbak. Wie wil kon tekenfilms kijken en natuurlijk kon er geknipt en geplakt worden. De kindertjes genoten.

In de sporthal was het als gezegd rond en tussen de kramen gezellig druk. Lenny van Zandwijk bracht evenals vrijdag weer een aantal schitterende ballads ten gehore. Onder meer van Adele en het overbekende songfestivalnummer You and me van Joan. De Voice of Brabant hield de marktbezoekers moeiteloos staande: velen luisterden met genoegen naar de 'gouden stem' die - ondanks de vervelende (overval) ervaring van gisteren - haar optreden prima verzorgde. Dat is karakter.... Een beursdeel-nemer vond dat ook en wist te melden dat hij Lenny 'al ver voor The Voice volgde'. Hier stond een overduidelijke fan.

Feestdagen
De reacties van de ondernemers waren ronduit positief. Iedereen vond de bedrijvenmarkt geslaagd, hoewel er wel wat meer 'snuisterijen' aan de man gebracht mochten worden, meende één van de marktkraamhoudsters. 'De dames hebben de portemonnee en die willen op een markt wat kopen.'

Het bestuur van OV Aalburg gaat volgende week het evenement uitvoerig evalueren, maar denkt tegelijkertijd al wel na over een vervolg. Dan mogelijk op een iets later tijdstip en meer aan koersend op de dan naderende feestdagen. Ongetwijfeld zullen ook andere ingredienten worden toegevoegd, zo klinkt het uit de wandelgangen rondom OV Aalburg.
Al met al kan het bestuur van de ondernemersvereniging terugkijken op een geslaagd evenement. 'Hoewel er zeker verbeterpunten zijn', aldus voorzitter Hans Verbeek.
 

Kinderopvang tijdens Bedrijvenmarkt Aalburg

(Foto's Aalburg.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.