zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Babette uit Dussen probleemloos door bij The Voice

10 november 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - De 18-jarige Babette van Vugt uit Dussen plaatste zich vrijdagavond probleemloos voor de volgende ronde van het RTL4-programma The Voice of Holland. Zij begon in de eerste liveshow haar optreden samen met mede-kandidaat Leona en Robbie Williams. Samen zongen zij  'Let me entertain you'.

Later was er nog haar solo-optreden met het nummer 'Where have you been' van Rihanna, waar ze liet zien naast zingen ook te kunnen dansen en entertainen. De jury, bestaande uit Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, het duo Nick en Simon en Roel van Velzen, was zeer onder de indruk. Zij ontving daarom ook een hoog aantal punten. Ook de kijkers stemden massaal voor Babette, waardoor ze probleemloos door gaat naar de volgende liveshow. (foto RTL)

Lees meer over:

Dussen babette the voice liveshow
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.