donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Bedrijvenmarkt Aalburg lekker druk uit de startblokken

9 november 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Bedrijvenmarkt Aalburg kwam vanmiddag en vooral vanavond prima uit de startblokken. Met name na 19.00 uur liep d'Alburcht goed vol. Dit uiteraard tot groot genoegen van de aanwezige ondernemers die veel aanloop kregen in hun stand of aan hun kraam. De stemming was bijzonder gemoedelijk, gezellig zelfs.

De wit/groene ballonnenpoort - in de kleuren van Ondernemersvereniging Aalburg - waren zeer uitnodigen dáár vooral onder door te lopen op weg naar de bedrijvenmarkt waar ruim veertig ondernemers zich presenteren.

Een impressie vindt u hier...

Morgen wordt opnieuw een grote drukte verwacht. Ook zal Lenny van Zandwijk dan optreden.

Tam
De offciële opening was eerder, op donderdagavond, na de presentatie van het Economisch Manifest door de gemeente Aalburg. De meet & Greet werd door een kleine honderdvijftig ondernemers bezocht. Een aantal Aalburgse ondernemers en de gemeente Aalburg hebben vorig jaar het Ondernemersmanifest Aalburg opgesteld met als doel te onderzoeken op welke manier de ondernemers intensiever kunnen samenwerken.

Hoewel presentator en jonge ondernemer Henri Verhagen de zaal reacties probeerde te ontlokkken, bleven de aanwezigen vrij tam. Ondanks dat was de avond geslaagd. Burgemeester Naterop stelde hardop voor een dergelijke sessie eens per jaar te organiseren.

De netwerkbijeenkomst was georganiseerd door de gemeente Aalburg in samenwerking met de ondernemersvereniging en stond in het teken van de economische ontwikkeling van Aalburg.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.