donderdag 26 mei 2022

Alles over Altena

Overvallers stuiten op gesloten deur juwelier Van Zandwijk

9 november 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Omdat Juwelier Van Zandwijk in de Witboomstraat  de toegangsdeur gesloten hield, strandde een gewapende overval donderdag 8 november 2012 in een poging daartoe.

Tegen 17.00 uur stopte een zwarte Audi voor de deur van de juwelier. Drie van de vermoedelijk vier inzittenden sprongen daar uit en renden naar de voordeur van de winkel. Zij waren vermomd met bivakmutsen en een van hen droeg een vuurwapen. Toen het drietal echter ontdekte dat de winkeldeur afgesloten was, staakten ze hun poging en gingen er onverrichterzake weer vandoor.

Melding
De politie zond een Bugernetmelding uit. In totaal 348 personen kregen de oproep mee uit te zien naar de vluchtauto. Dit leidde tot zeven tips van deelnemers, waardoor de Audi korte tijd later in de Dr. Tjalmastraat in Veen werd aangetroffen. De auto werd voor sporenonderzoek in beslag genomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.