zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Bouw duurzame woningen in Dussen verloopt voorspoedig

7 november 2012 (door WerkendamNet)
DUSSEN - De bouw van de vier duurzame huurwoningen aan de Zuideveldlaan in Dussen verloopt voorspoedig, zo meldt Woonline. "We verwachten zelfs dat we eerder kunnen opleveren dan oorspronkelijk bedacht."

De werkzaamheden op de bouwplaats zijn nog in volle gang. Op de woningen is inmiddels het dak aangebracht. In de komende weken wordt gestart met het afwerken van de woningen. De toekomstige bewoners kunnen binnenkort een kijkje nemen in de woning. Eind 2012 ontvangen zij de sleutel van hun nieuwe woning.

Lees meer over:

Dussen duurzame woningen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.