vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Sleeuwijkse Tol krijgt oplaadpunt OV-chipkaart

7 november 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Binnen een aantal weken komt er op De Tol een OV-Chipkaart oplaadpunt . Tot nu toe waren die er alleen in de supermarkten van Sleeuwijk en Nieuwendijk. Vooral de ChristenUnie is er blij mee: zij pleitten al langer voor extra oplaadpunten.

Het nieuwe oplaadpunt is, wat de ChristenUnie betreft, de eerste in een reeks. De partij is groot voorstander van oplaadpunten in elk dorp. Dus als het aan de ChristenUnie ligt zijn binnenkort ook Dussen, Hank en Werkendam aan de beurt.

Leefbaarheid
Wethouder de Jong gaf in zijn reactie aan zich hiervoor hard te zullen maken. De CU-fractie stelt dat 'een goed OV-netwerk is van groot belang voor de leefbaarheid van onze kernen, het kunnen kopen en opladen van een OV-Chipkaart in je eigen dorp is in dat licht niet meer dan logisch.' CU)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.