woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Golfwedstrijd voor herhaling vatbaar

6 november 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De onlangs gehouden, tweede, wedstrijd voor lesklanten van de golfschool en leden van de Stichting Time to Golf op de Almkreek was weer een succes.

Voor deze wedstrijd hadden zich ruim vijftig deelnemers ingeschreven. Onder het genot van een kopje koffie/thee met warme apfelstrudel kon kennis worden gemaakt met de andere flightgenoten. Iedereen werd welkom geheten door baanexploitant Job Verschoor. Om 11.00 uur was de start in het heerlijke najaarszonnetje.

Bij terugkomst stond in Paviljoen Den Duyl een lunchbuffet gereed. Iedereen kon genieten van een heerlijke lunch en nog eens lekker napraten over de eigen ervaringen, de goede slagen, maar ook over de belangrijke put op hole 4 die gemist werd voor een birdie.

Tijdens de lunch verzorgde Edwin Wesselink de prijsuitreiking. In de nieuwsbrief laat men weten: "Wij vonden het heel leuk dat ook leden van Golfpark Almkreek zich weer hadden ingeschreven. Onze dank aan alle deelnemersvoor zijn of haar aanwezigheid en sportieve inzet!"

Lees meer over:

almkreek Almkerk golf
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.