zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

DBM vist matig

5 november 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Afgelopen zaterdag werd gevist om de Tonnie Vos Gaer Box Bokaal in de Alm aan de Buitenkade.

Bij de inschrijving aan de Broekse vijver hadden zich dertien deelnemers aangemeld. Nadat de inschrijftijd verstreken was werden de visstekjes bekend gemaakt en vertrokken we naar de waterkant. Daar zocht een ieder zijn stekje op en bracht zijn visgerei in gereedheid. Om 13.45 uur klonk het startsignaal waarop de dobbers te water mochten. Het weer was onstuimig, eerst regen met veel wind kracht 4 – 5 bft uit het zuid westen. Maar later kwam de zon en werd het nog 7 graden, het voelde waterkoud aan.

Na twee uur gevist te hebben klonk het eindsignaal waarop de weegploeg de balans op kwam nemen. De vangsten bleken schaars te zijn want van de dertien deelnemers  hadden er vijf een visje weten te bemachtigen. De totale vangst deze middag kwam uit op 131 gram. Nadat de balans was opgemaakt vertrok de groep naar Genderen waar de prijsuitreiking plaats vond in café t’ Zwaantje.

Daar werden we voorzien van een hapje en een drankje en werd er nog wat nagepraat waarna Cor de uitslag bekent maakte en de sponsor Tonnie Vos Gaer Box Servise bedankte voor de bokaal die door hem beschikbaar was gesteld.

Uitslag:

1e    D. Schalk                              40 gram.
2e    J. Treffers                             30 gram
3e    J. de Ruiter                           30 gram
4e    Z. van der Stelt                     30 gram
5e    H. Weck                                 01 gram
6e    W. van der Kolk
7e    T. van der kolk
8e    W. van der Kolk sr
9e    F. Metz
10e   K. Treffers
11e   D. van de Herik
12e   C. Lobregt
13e   L. van Berkel

De volgende wedstrijd is op 10 November 2012 ,dan zal er gevist worden om de Garage het Centrum Bokaal met als viswater het doorns kanaal bij de knotwilgen. De inschrijving vindt plaats aan de Broekse vijver van 12.30 – 13.00 uur. Een ieder veel visplezier toegewenst.

Lees meer over:

Genderen viswedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.