zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Bike 4 Mike - Noad'32 beklimt Mont Vertoux

5 november 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Iedere week worden één a twee kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun 'batterij' is half leeg, laadt niet op en loopt snel leeg. 70% van deze kinderen wordt niet volwassen, 50% overlijdt voor de tiende verjaardag. Om die redne gana eldenv an NOÁD'32 de uitdaigng aan en beklimmen voor Mike de Mont Ventoux,

Op de Mont Ventoux is het altijd “te”. Het is “te” warm of “teE” koud en altijd “te” veel wind. Helaas zijn er ook kinderen met “te” weinig energie. Team Bike 4 Mike gaat op 1 juni 2013 met de fiets de Mont Ventoux beklimmen. Noad'32: "Wij gaan hiermee de uitdaging aan om al onze energie te geven voor deze kinderen die geen of onvoldoende energie hebben, ten gevolge van een ernstige energiestofwisselingsziekte."

Meedoen
Jij kan ook meedoen! Hoe? Ga naar www.join4energy.nl - Klik op Challenge 2013, ga naar Deelnemers, zoek het team van NOAD'32 op: Team Bike 4 Mike en sponsor. "Je sponsort niet ons, maar doet het voor deze kinderen. Bedankt!"

Team Bike 4 Mike bestaat uit: Henri Raams, Martin Mouthaan, Kees Versteeg, Jelle Lobregt, Patrick Timmermans, Gerie van Wijk en Gijsbert van Helden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.