Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

BBQ Compleet: sterk in lekker totaalgemak

4 november 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Aan de Veense Bagijnhof nummer 16A is het een drukte van belang. Arie Kant en Rika Pruyssers zijn hevig in de weer met de voorbereidingen voor alweer een smulpartij op maat. Daarin is het echtpaar immers gespecialiseerd...

Met hun team verzorgen de echtelieden complete feesten: van vlees, stokbrood, borden en bestek tot de shavings aan toe. Arie vertelt: "Wij bezorgen alles gratis en op het juiste, afgesproken moment. Na afloop halen wij de spullen ook weer op. Zelfs de vaat hoeft men niet te doen. Wij nemen het allemaal weer mee." Anders gezegd: bestellen bij BBQ Compleet betekent wel de lusten smaken, maar niet de lasten. Dat is ontzorgen op een lekkere manier. "Al onze vleesproducten maken wij zelf. Voor onze sauzen en salades werken wij uitsluitend met verse producten. Ook het verzorgen van frisdrank, wijn en bier behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een team van mensen dat zich 100% hiervoor inzet. Wij streven naar een hoge kwaliteit door onze klanten zo goed mogelijk te bedienen," stelt Arie.

Groeien
Arie en Rika zijn zes jaar geleden gestart met BBQ Compleet. Onder de hoed van Horeca Specialiteit Giessen hebben zich inmiddels ook Gourmet Compleet en Party Compleet toegevoegd. Arie Kant en Rika Pruijssers komen oorspronkelijk uit de horeca, runden een cafetaria en begonnen op enig moment met BBQ Compleet: 'De warme en koude buffetten zijn er later bijgekomen. Wie een feestje wil met salades en saté met saus, of wie wil gourmetten of met de hele familie stamppot wil eten, het kan allemaal." Uitgebreide mogelijkheden dus die gretig aftrek blijken te vinden. "Het loopt naar tevredenheid. Wij groeien gestaag."
BBQ Compleet dijt dus gezond uit en doet dat in een gebied dat zich in een straal van 75 kilometer rond Veen uitstrekt. Natuurlijk zijn de klant 'kort bij huis' om praktische reden het meest favoriet, hoewel Arie zijn hand niet omdraait om de verdere afstanden af te leggen.

Vermeldenswaard is ook de goede relatie die BBQ Compleet heeft met firma Sterk in partyverhuur uit Dussen. Wie een tent nodig heeft of tafels en stoelen, dan kan ook dit worden geregeld."Zij hebben bovendien een grote keus uit diverse spellen voor kinderen, maar zeker ook voor het hele gezin."

Het geheim van de Hapjespan
Maar er is meer waarmee de totaalontzorger uit Veen aan de weg timmert. Eens per maand geven Arie en Rika een tot de rand gevulde hapjespan weg vol snacks voor de lekkere trek. Dat gebeurt in de Vrijdagvondshow met Henri Verhagen. Arie: "Voorafgaande aan het programma kan men doorgeven waarom men meent in aanmerking te komen voor de snackpan." De meest originele reden wordt dan beloond met de lekkernijen die BBQ Compleet op diezelfde avond gaat afleveren op het adres van de winnaar. Als Arie na tienen 's avonds met de snackpan onderweg gaat, wordt dan pas bekend gemaakt wie de gelukkige lekkerbek is. Eenmaal per maand op de vrijdagavond is dat dus het best bewaarde geheim van de regio.
Arie komt zo bij de meest verrassende mensen. Glimlachend: "Ooit kwam ik een keer op een adres in Wijk en Aalburg waar een achttal meiden zat te chillen met een donkere man uit Kenia."

Proeverij
Met regelmaat organiseert BBQ Compleet aan de Bagijnhof een proeverij. Daar staan dan alle producten en buffetten die men levert schitterend uitgestald en kunnen bezoekers ongelimiteerd ruiken, proeven en smullen. "Dat zijn open evenementen waar iedereen welkom is."

Ook bedrijven worden dan uitgenodigd om langs te komen voor een hapje en een drankje. Aandacht voor dit evenement loopt dan via een nieuwsbrief die BBQ Compleet gaat uitgeven, het komt op de radio (Oké FM), in de krant en het welkom staat uiteraard ook hier op Aalburg.net.

(Advertorial)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.