vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Omroep Brabant belicht Altena in een vierluik

3 november 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Komende week zendt  Omroep Brabant een aantal programma's uit over het Land van Heusden en Altena. In het programma Over ons wordt aandacht besteedt aan het woon-, werk- en recreatieklimaat in deze regio. In een vier-delige serie over Altena volgt Omroep Brabant diverse gezichten uit de streek.

De serie begint 5 november met een uitzending over wonen. In deze uitzending besteedt Omroep Brabant aandacht aan de woningcorporaties binnen het gebied en nemen zij het woningaanbod van Altena onder de loep. Daarna volgt een uitzending over het werken binnen het Land van Heusden en Altena. In het kader van dit item werd Meeuwenaar Henri Verhagen een hele dag met de camera gevolgd. Verhagen geeft als jonge ondernemer een  beeld van de regionale mogelijkheden van werken en ondernemen. De kijker krijgt zo onder meer een uniek inkijkje bij een vergadering rond het businessnetwerk Open Coffee Altena, maar wordt ook meegenomen naar afspraken die Verhagen die dag heeft.

Startersbestuur
Aansluitend is er ook een uitzending over de recreatie binnen het Land van Heusden en Altena. Omroep Brabant bracht een bezoek bij het Altena Road House en ging naar discotheek de Kelder om zo de vraag en het aanbod van recreatie voor het voetlicht te krijgen.
Aan de hand van de vier uitzendingen worden de drie onderwerpen - wonen, werken en recreatie - waarmee het startersbestuur van AlteNU aan de slag is, bekeken. In de vierde en laatste uitzending werpt het startersbestuur haar blik vooruit op het Land van Heusden en Altena.

De uitzendingen zijn van maandag 5 november tot en met donderdag 8 november ieder uur te zien op Omroep Brabant en wel vanaf 17.55 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.