donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Werkendam dankt vrijwillgers met diner

2 november 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vrijwilligers zijn het fundament van de samenleving. Zonder hen moeten bejaarden het bijvoorbeeld zonder koffie doen, draaien de sportclubs niet meer, is er geen jeugdsoos meer, worden verenigingen en kerk niet bestuurd enzovoorts. Het CDA heeft gevraagd al deze vrijwilligers te willen bedanken. Verder dan een toezegging kwam het niet. Maar nu heeft het college werk gemaakt van het idee van het CDA.

Beste bestuurder(s), vrijwilliger(s)!

Het vrijwilligerswerk is een onmisbare schakel in het functioneren van onze samenleving, zéker in onze gemeentelijke samenleving. De gemeente Werkendam wil alle vrijwilligers heel hartelijk danken voor hun enorme inzet! Tal van activiteiten in de sport, cultuur, zorg, welzijn en natuur kunnen alleen voortbestaan door de inzet van zoveel betrokken vrijwilligers.

Uitnodiging
De gemeente Werkendam nodigt alle vrijwilligers van verenigingen van harte uit voor Het Groot Werkendams Vrijwilligersdiner op vrijdagavond 30 november in Fort Altena. Op deze avond worden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet!

Wat? Het Groot Werkendams Vrijwilligersdiner, met producten uit onze streek, in een sfeervolle ambiance met verrassende act en begeleidende woorden van wethouder Peter van der Ven.
Voor wie? Voor alle vrijwilligers, jong en oud, in de gemeente Werkendam!
Wanneer? Vrijdag 30 november van 18.00 – 22.00 uur.
Waar? Fort Altena, Tol 8, 4251 PX Werkendam.

Aanmelding
U kunt alleen deelnemen na aanmelding! Dit kan per persoon tot en met vrijdag 16 november, op twee manieren:
1. Stuur een e-mail naar jessica.klein@werkendam.nl  
2. Bel naar 0183-507292 (Jessica Klein)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.