vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Aalburger aangehouden na bedreiging

31 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - De politie heeft dinsdag 30 oktober 2012 omstreeks 10.15 uur een 71-jarige man aangehouden op de verdenking van het bedreigen van een vrouw uit Giessen.

Het slachtoffer heeft daarvan maandag 29 oktober 2012 heeft aangifte gedaan. Ze vertelde dat de verdachte een bekende is van haar. Hij was onlangs met zijn auto haar erf opgereden. Vanuit de auto had hij haar met de dood bedreigd, terwijl hij een groot mes in zijn handen had. Hij riep dat hij haar daarmee dood zou steken. Dinsdag had hij soortgelijke dreigementen over haar naar haar dochter geroepen. De politie heeft de woning van de verdachte doorzocht. Daarbij werden twee messen, een luchtbuks met kogels en een gasalarmpistool aangetroffen. De verdachte werd door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. Hij is vanmiddag na verhoor vrijgelaten. Hij geeft de door aangeefster beschreven incidenten in grote lijnen toe. De politie maakt dossier op.

Lees meer over:

Politie bedreiging Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.