woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Aftellen Open Coffee Altena 6.0 is begonnen...

31 oktober 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Op 8 november gaat de zesde editie van Open Coffee Altena de lucht in. Gastheer van het regionale ondernemersnetwerk dit keer is Rabobank Altena in Almkerk.

Open Coffee Altena gaat dit keer letterlijk de lucht in. Radio Aalburg FM is in Almkerk aanwezig om de Open Cofffee-talk live te registreren. Opnieuw een noviteit dus voor het regionale B2B-netwerk. Startte het altijd druk bezochte event eerder met de Coffee Stip en Coffee Blogs, de zesde editie gaat dus de radio op. 

Initiatiefnemer van het ondernemersnetwerk is Cor Spek: “Open Coffee Altena wordt steeds op een andere plek georganiseerd. Dit keer krijgen ondernemers, bestuurders, politici en creatieve geesten de unieke gelegenheid om kennis te maken met een innovatieve, bancaire werkplek. Want dat mag je zeggen van Rabobank Almkerk.”

Dat geldt ook voor de Coffee die geschonken wordt. Deze wordt op bijzondere wijze verzorgd door Espresso TukTuk. De ultieme koffiebeleving wordt 'aangekleed' door Bistro De Heerlijckheid uit Sleeuwijk.

Cofee STIP
Open Coffee Altena 6.0 wordt dus opnieuw een bijzondere editie. Rabobank Altena-architect Willem Timmer, Christa Willemsen (Ik Styling) en Saskia Vonk (Appart Studio) maken de interessante netwerkontmoeting compleet. In 90 seconden countdown presenteren zij - op de rode Coffee Stip - hun bedrijf.

Aanmelden
De zesde editie van Open Coffee Altena is op 8 november bij Rabobank Altena aan de Sportlaan in Almkerk. Tijd 09:30 – 11:00 uur.
Aanmelden kan nog via http://www.ondernemendaltena.nl/ of (bij voorkeur) via LinkedIn Ondernemend Altena: http://linkd.in/QIeYX2

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.