vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Bedrijvenmarkt Aalburg bruist op 9 en 10 november

31 oktober 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Ondernemersvereniging (OV) Aalburg organiseert een tweedaagse Bedrijvenmarkt in d' Alburcht. Ruim veertig lokale ondernemers presenteren zich op 9 en 10 november aan consumenten en collega-bedrijven. Met dat aantal deelnemers is het evenement volledig gevuld.

Op de avond voorafgaand aan Bedrijvenmarkt Aalburg, donderdag 8 november, houdt  gemeente Aalburg in samenwerking met de ondernemersvereniging een speciale ondernemersavond: een meet & greet, met alle ruimte om te netwerken. Ook is die avond  presentatie van het Economisch Manifest, door ondernemers, overheid en onderwijs (triple O) opgesteld en door OV Aalburg ruimhartig ondersteund. De moeite waard om te komen luisteren! "Er gebeurt veel met de economische ontwikkeling van Aalburg en (voor)genomen beslissingen zijn van invloed op uw bedrijf!", aldus OV Aalburg.

Op deze donderdagavond wordt Bedrijvenmarkt Aalburg ook officieel geopend.

Businessklas

Op vrijdag en zaterdag is Bedrijvenmarkt Aalburg geopend voor ondernemers én consumenten. OV Aalburg heeft die dagen leuke acties in petto. Radio Aalburg FM verzorgt live uitzendingen vanaf de marktvloer en ook The Voice of Brabant - Lenny van Zandwijk - is aanwezig. Ook is speciaal aan de kinderen gedacht. Kortom, redenen genoeg om er bij te zijn.

In samenwerking met de businessklas van Het Willem van Oranjecollege uit Wijk en Aalburg wordt de bedrijvenmarkt opgebouwd. De leerlingen hebben er in het kader van hun opleiding een studieproject van gemaakt. Ook tijdens de markt zullen de jongeren aanwezig zijn.

 

Openingstijden zijn vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

www.ov-aalburg.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.