vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Woerkummer frontaal op Sleeuwijkse

31 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Een 62-jarige man uit Woudrichem is maandagmiddag 29 oktober 2012 gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Maasdijk. Hij kwam met zijn auto op een gedeelte waar de weg versmald is, frontaal in aanrijding met een auto bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Sleeuwijk. Zij raakte licht gewond. De 62-jarige bestuurder had last van zijn hoofd en werd voor onderzoek met een ambulance naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem gebracht. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. In de ambulance blies hij 410 ugl, in het ziekenhuis is bloed van hem afgenomen om het definitieve percentage vast te stellen,

Versmalling
De 21-jarige vrouw uit Sleeuwijk vertelde dat ze over de Maasdijk reed in de richting van Sleeuwijk. Ze zag bij de wegversmalling een auto uit tegengestelde richting komen. Ze dacht dat die auto zou stoppen, omdat zij voorrang had. Deze auto kwam echter toch door waarna een frontale aanrijding ontstond. De vrouw had last van haar linker hand en linkerjukbeen.

Een behulpzame bewoonster uit Rijswijk assisteerde ter plaatse de politie door onder aan de dijk het verkeer te regelen. Volgens de dienders vanwege het grote verkeersaanbod een welkome spontane actie.

Lees meer over:

ongeval Woerkum Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.