vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Kozakken Boys verliest van koploper

29 oktober 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Kozakken Boys maakt even een pas op de plaats bij de opmars naar de top van de Topklasse. In en tegen Katwijk werd het een weliswaar geflatteerde maar niet onverdiende overwinning voor de thuisploeg.

Waar voor rust en het eerste gedeelte van de tweede helft de partij aardig in evenwicht was, sloeg Katwijk na een uur spelen toe. Een voorzet van de zijkant werd ingekopt en de thuisploeg kwam op voorsprong. Waar Kozakken Boys ook kansen kreeg, sloeg de thuisploeg na twintig minuten definitief toe. Door een van richting veranderd schot was Mirco Bovo kansloos en werd de voorsprong verdubbeld. Vijf minuten voor tijd maakte de thuisploeg het af op 3-0.

Topklasse
Met deze overwinning komt Katwijk alleen aan kop in de zaterdag Topklasse. Achtervolger GVVV is de volgende opponent van Kozakken Boys. De manschappen van Michel Langerak staan vanaf afgelopen zaterdag op de zesde plaats van de ranglijst. (Kozakken Boys)