vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Grote belangstelling bij start bouw Nieuwe S

29 oktober 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Op zaterdag 27 oktober 2012 werd de start bouw van het nieuwe centrumplan in Sleeuwijk officieel ingeluid op de bouwplaats. Wethouder Prosman sloeg in het bijzijn van honderden belangstellenden de 1e paal (nadat deze door de winkeliers / kopers van hun handtekening was voorzien) van dit bijzondere project.

Aanwezigen genoten van de diverse activiteiten voor jong en oud; zoals een ballonnenwedstrijd, schminken voor kinderen, muurtje metselen en de marktkramen van de meeverhuizende winkeliers met leuke aanbiedingen. Showkorps Wilhelmina zorgde voor muzikale gezelligheid! Ook was er veel animo om met de kraan omhoog te gaan en het project (en Sleeuwijk) vanuit de lucht te bekijken. Iedere bezoeker ging naar huis met een gevulde goodiebag van de Nieuwe S.

Informatie
Ook waren de diverse makelaars aanwezig om informatie te geven over kopen en huren van appartementen / winkelruimte / bouwkavels. Meander gaf informatie over het zorgdeel dat straks in de Nieuwe S gerealiseerd wordt.

Lees meer over:

eerste paal Sleeuwijk nieuwe s
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.