donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Succesvolle start van tweede Rabobank Mini Waterpolo Toernooi ZVDO'74

29 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Nadat Basisschool De Zaaier in Andel het mini waterpolotoernooi heeft afgerond is het nu de beurt aan de volgende scholen. Vrijdagavond 26 oktober verschenen 73 kinderen aan de start van het 2e Rabobank Mini Waterpolo Toernooi. De kinderen zijn afkomstig van de basisscholen het Willem-Alexander uit Eethen, Het Fundament uit Genderen en de Hoeksteen uit Wijk & Aalburg.

Met een oorverdovend enthousiasme gingen allen kinderen het water in. De komende drie weken krijgen zij onder leiding van trainer André de Bruijn en verschillende waterpolospelers van ZVDO'74 training in het waterpolospel. Hoe ze het beste kunnen zwemmen met een waterpolocrawl, watertrappelen met zogenoemde 'ongelijke' benen, en natuurlijk hoe ze de bal moeten vasthouden, gooien en scoren.

Lees meer over:

Eethen Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.