maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Klussendienst zoekt vrijwilligers

26 oktober 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Klussendienst is een servicedienst speciaal bestemd voor ouderen, mensen met een beperking en langdurig zieken in de vijf kernen van gemeente Werkendam.

Soms moeten er klusjes gedaan worden bij u in en om het huis die u zelf niet kunt verrichten, of waar u tegenop ziet. In dat geval kan de Klussendienst van De Vijf Kernen u uitkomst bieden.
U geeft, tussen 09.00 en 12.30 uur, aan Loket Altena door welke klusjes er gedaan moeten worden en de Klussendienst neemt binnen een paar dagen contact met u op om verdere afspraken te maken.

"Onze klusjesman doet nagenoeg alle kleine klusjes in en om het huis. U kunt denken aan het ophangen van een lamp of schilderij, klein schilderwerk, incidenteel tuinwerk, het bijvullen van de cv-installatie. Ook bij probleempjes met uw computer kan onze klusjesman uitkomst bieden. Voor grotere klussen moet u contact opnemen met uw woningbouwvereniging of een gespecialiseerd bedrijf inschakelen," ladus Simone van Rooij van Trema Welzijn.

Vrijwilligers nodig
Het aantal aanvragen heeft als resultaat dat de groep klussers zich dringend moet uitbreiden en men zoekt dan ook vrijwilligers. Meer info bij Simone van Rooij, telefoon 0183-408444. E-mail: stephanie.massa@trema.org

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.