maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Nepvrijwilligers zijn niet van Trema

26 oktober 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Welzijnsinstelling Trema waarschuwt voor mensen die zich onterecht voordoen als vrijwilliger van deze instelling.

"Het afgelopen jaar is het vaker voorgekomen dat mensen zich onterecht hebben voorgedaan als vrijwilliger van Trema Welzijn. Deze mensen belden onverwacht aan de deur bij bewoners in Nieuwendijk - en mogelijk ook in andere dorpskernen -, of  kwamen zelfs via de achterdeur naar binnen", schrijft Trema in een persbericht. "Wij vragen u om hierop alert te zijn."

Contact
Mensen die geen duidelijke afspraak hebben met een medewerker van Trema, worden dringend verzocht, ook bij twijfel, om deze mensen niet binnen te laten. Mocht een dergelijke situatie zich voordoen kan contact opgenomen worden met Trema Welzijn: 0183-408444.

Lees meer over:

Altena Trema Welzijn
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.