donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Vestingstadrun afsluiting Loopcircuit 2012

26 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op zaterdag 3 november 2012 vindt voor de dertiende keer de Vestingstad Run plaats. Deze mooie halve marathon wedstrijd gaat door het mooie Land van Heusden en Altena met start en  finish  op 't Rond in Woudrichem. Ook zijn er prestatielopen over 6 en 11 kilometer en uiteraard de 21 kilometer.

Het startschot vindt plaats om 14.00 uur, de jeugdwedstrijden in de verschillende categorieën starten 5 minuten later. Er is een premie voor verbetering van de  parcoursrecords welke met 1.11.35 op naam staat van Wim Padmos en 1.25.54 van Jenette Tolhoek.
Alle sterke regioatleten onder andere Gerard Lensvelt, Johan Roozemond en Egbert Hooykaas en er is ook interesse vanuit het buitenland.
 
Afsluiting
De wedstrijd is tevens  de afsluiting van het Running Center Road Circuit  2012 waarbij nog niet alle beslissingen gevallen zijn. Bij de M45 is er nog een spannende strijd tussen Egbert Hooijkaas en René Stam wie de tweede plaats haalt achter  Peter Mijsberg. De seniorenstrijd is nog onbeslist waarbij Paul Visser uit Tilburg de beste papieren heeft en zeker in Woudrichem aanwezig is.
ARR loper Corne Verhoeven is winnaar bij de  recreanten en wil in Woudrichem tonen dat hij ook op de halve marathon uit de voeten kan. De afsluiting van het circuit is dit jaar op 9 november en vindt plaats in de Kurenpolder in Hank.

Voor verdere informatie kijk op de website www.altenaroadcircuit.nl.
 

Lees meer over:

arr Rond
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.