woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Stemmen op Dierenambulance Altena

25 oktober 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Op initiatief van de vertegenwoordigsters van Stichting Amivedi en Huisdier-Service Altena is de dierenambulance Altena opgericht. Reden om dit initiatief te nemen is dat beide initiatiefnemers vanuit hun betrokkenheid bij dieren regelmatig in aanraking komen met probleemstellingen welke een dierenambulance zou kunnen oplossen.

Zo is de stichting Amivedi een landelijk opererende organisatie voor het melden van verloren en/of gevonden dieren. Alleen heeft deze organisatie zelf geen mogelijkheden om de gevonden dieren te transporteren of op te vangen. Door deze steeds weer terugkerende probleem van het plaatsen van de dieren bij de asiels, is ook de wens ontstaan voor een professioneel opererende dierenambulance.

Kostprijs
Voorlopig heeft Huisdier-Service Altena zich bereidt verklaard om tegen kostprijs de bedrijfsauto in te zetten als dierenambulance. Daarnaast is de Dierenambulance Altena voor de financiering afhankelijk van de Sponsors en Donateurs.

Op dit moment is er een mogelijkheid een stem uit te brengen voor Dierenambulance Altena om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit het fonds Cooperatief dividend van de Rabobank. Hilde van Kerckhoven van Amivedi: "Het zou mooi zijn wanneer een ieder die de dierenambulance een warm hart toedraagt en lid is van de Rabobank een stem uit zou willen brengen. Bij voldoende stemmen, vijftig meen ik, komen wij in aanmerking voor een bijdrage. Dit geld kunnen we momenteel goed gebruiken."

Een stem uitbrengen kan door te drukken op deze link www.rabobank.nl/altena en de gegevens voor coöperatief dividend op te volgen (kopje sponsoring, u moet om te stemmen wel ingelogd zijn). Er kan gestemd worden van 26 oktober tot 16 november.

 

Lees meer over:

stemmen Amivedi
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.