vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Eerste paal winkelcentrum

25 oktober 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK -  Wethouder Dick Prosman zal om 10.30 uur de officiële eerste paal slaan voor het nieuwe winkelcomplex. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur zijn er allerlei activiteiten, ook voor de kinderen. Zo kunnen zij meedoen aan een “workshop” muurtje metselen, een ballonnenwedstrijd of zich laten schminken.

Volwassenen kunnen zich volledig op de hoogte laten stellen over het nieuwbouwproject en kunnen in een hoogwerker een bijzondere blik op de bouwplaats werpen. Dit alles wordt georganiseerd door de combinatie Bimo Bouw/Woonlinie.

Nieuwe S
Eind 2006 ontstonden bij de gemeente de eerste ideeën en na jaren van voorbereiding vindt dan nu de officiële start plaats van de bouw van winkelgebied de Nieuwe S te Sleeuwijk. De plannen werden aanvankelijk ontwikkeld  in een samenwerkingsverband van Gemeente, Woonlinie en de ondernemers. De uiteindelijke realisatie is in handen gegeven van een ontwikkelcombinatie bestaande uit bouwbedrijf Bimo-Bouw en woningbouwcorporatie Woonlinie.

De nieuwe S vormt het hart van een groter plan waarin naast het winkelcomplex met daarop ca. 70 appartementen ook nog ca. 50 woningen en een  wooncomplex voor ouderen zullen verrijzen. Laatstgenoemd project wordt gerealiseerd door woningbouwcorporatie Meander die naar verwachting  in het eerste kwartaal van 2013 zal starten met de bouw.

Lees meer over:

Sleeuwijk nieuwe s
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.