vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Meet en Greet gepresenteerd door Verhagen

23 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Op donderdagavond 8 november presenteert AalburgFM programmamaker Henri Verhagen uit Meeuwen - in opdracht van de gemeente Aalburg - het ondernemersmanifest. De gemeente organiseert, in nauwe samenwerking met Ondernemersvereniging Aalburg, een meet en greet voor Aalburgse ondernemers.

Tijdens deze meet en greet willen de ondernemersvereniging en de gemeente dat wordt nagedacht over een grotere samenwerking. Om de krachten te bundelen, maar ook op een leuke manier van gedachten te wisselen. Tijdens deze gezellige netwerkbijeenkomst staat de economische ontwikkeling van de gemeente Aalburg centraal.

Verhagen: "Namens de gemeente Aalburg ben ik gevraagd om deze gehele avond te presenteren. Als ‘jonge ondernemer’ zal ik de sprekers aan het publiek presenteren. Rob Boeijenga, Loes Lijmbach en burgemeester Fons Naterop zijn een paar van die sprekers. Ook zal startersbestuur AlteNU aanwezig zijn bij de meet en greet voor ondernemers. Tevens is deze bijeenkomst ook meteen de grote opening voor de bedrijvenmarkt die op 9 en 10 november zal plaats vinden in d’Alburcht."

Bijwonen
Deze bijeenkomst staat gepland voor donderdagavond 8 november 2012 in d’Alburcht te Wijk en Aalburg. Aalburgse ondernemers die deze avond willen bijwonen kunnen zich aanmelden tot 30 oktober a.s. via het e-mailadres communicatie@aalburg.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.