donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Altenu voor de camera's van Omroep Brabant

23 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Enkele weken geleden kreeg AlteNu Omroep Brabant op bezoek. De ploeg van de regionale TV-zender ging een dag met Henri Verhagen mee voor opnames van het tv-programma ‘Onder ons’. Tijdens deze dag hvolgde men de voorzitter van AlteNu rondom al zijn werkzaamheden. Henri Verhagen noteert:

"Van een vergadering voor de Open Coffee Altena, tot een tussentijdse evaluatie bij één van mijn klanten. De ploeg van Omroep Brabant heeft mij de gehele dag gevolgd voor een serie over het Land van Heusden en Altena. In het programma ‘Onder ons’ zal Omroep Brabant een hele week aandacht besteden aan het Land van Heusden en Altena. Zo wordt er binnen deze uitzendingen gekeken naar de mogelijkheden van wonen, werken en recreatie binnen het Land van Heusden en Altena. Voor de uitzending ‘werken’ werd mijn medewerking gevraagd, dit aangezien zij graag mij als medewerker en ‘jonge ondernemer’ in actie wilde zien.

De opnames zullen gebruikt worden voor een item van tussen de 5 á 10 minuten. Naast het dagje dat ze met mij hebben meegelopen, brengt Omroep Brabant ook de mogelijkheid tot het wonen in Altena in beeld en analyseren zij de problematiek rondom recreatie binnen het Land van Heusden en Altena."

Uitzending
Het programma ‘Onder ons’ wordt wekelijks van maandag tot en met donderdag vanaf 17.55 uur ieder uur uitgezonden op Omroep Brabant. Naar verwachting zal de serie rondom het Land van Heusden en Altena in begin november worden uitgezonden. "Zodra hier specifieke uitzenddata van beschikbaar zijn, laat ik u dit uiteraard zo snel mogelijk weten." (foto Aalburg.net)

Lees meer over:

altenu verhagen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.