zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

TTV Rally op vier na de leukste...

23 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen weekend was de einduitslag van de verkiezing voor de leukste sportverenging van de provincies. Rally streed mee om deze prijs voor de leukste club van de provincie Noord-Brabant.

Tafeltennisvereniging Rally is tijdens deze verkiezing op een prachtige vijfde plaats geëindigd. De club had zelfs nog kans op een vierde plaats, want men had meer stemmen dan nummer vier. Maar de beoordeling van die vereniging lag net iets hoger, het gemiddelde van ESRV Concorde uit Eindhoven kwam gunstiger uit.

Prestatie
Er deden in de provincie Noord-Brabant 44 verenigingen mee, dit was over heel Nederland gezien de zwaarste ‘poule’ om in te zitten. "Want bijvoorbeeld als wij in andere provincies mee gedaan zouden hebben zouden we gemiddeld altijd in de top drie gestaan hebben." Dus dit zegt wel iets over het meedoen van de sportverenigingen in Noord-Brabant en over de prestatie van Tafeltennisvereniging Rally. "We willen iedereen die onze club gesteund heeft doormiddel van te stemmen op TTV Rally bedanken voor hun inzet."

De winnaar van Noord-Brabant is RKDVC uit Drunen geworden met toch wel een flinke voorsprong. Zij gaan door naar de landelijke finale waar de 12 provincie winnaars ieders 1 minuut de tijd krijgen om hun sportclub te profileren en daaruit wordt door een jury de leukste sportvereniging van Nederland gekozen.

Uitslag
Hier de einduitslag en TOP 10 sportverenigingen van Noord-Brabant:

1 RKDVC (Rooms Katholieke Drunense Voetbalclub) Drunen
2 Karate Moerdijk Willemstad
3 Rugbyclub The Dukes 'S Hertogenbosch
4 ESRV Concorde Eindhoven
5 Tafeltennisvereniging Rally Wijk en Aalburg
6 Gymnastiekvereniging 'Educa' Veghel
7 Mixed Hockeyclub Goirle Goirle
8 Breda gym Breda
9 BHV Push Breda
10 Korfbalvereniging Juliana Oud Gastel

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.