maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Dronken man zonder rijbewijs met auto de sloot in

23 oktober 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De politie heeft maandagavond rond 18.40 uur op rijksweg A-27 na een eenzijdig ongeval een 29-jarige Tilburger aangehouden op de verdenking van rijden onder invloed. Verder heeft hij geen rijbewijs, volgens getuigen zou zijn rijgedrag bovendien gevaarlijk zijn geweest.

De agenten kregen een melding van een eenzijdig verkeersongeval op de rijksweg. Volgens getuigen was de Tilburger de macht over het stuur van zijn auto verloren. Hij reed tegen de vangrails en kwam in een sloot tot stilstand. Hij zou volgens die getuigen asociaal gereden hebben. Het zou dan gaan om bumperkleven, rechts en links inhalen en het uitwerpen van spullen uit de auto. De bestuurder blies 990 ugl. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij ontkent zelf dat hij gereden heeft. Er zou iemand anders achter het stuur gezeten hebben, die echter niet meer ter plaatse was.

Lees meer over:

Politie Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.