woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Inzittenden auto gewond bij eenzijdige aanrijding

19 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Bij een eenzijdig verkeersongeval, gisterochtend (18-10-2012) op de Duijlweg raakten twee inzittenden, een 19-jarige jongen uit Eethen en een 18-jarige jongen uit Kaatsheuvel gewond. Beiden zijn ter controle overgebracht naar het Twee Steden -en Elisabethziekenhuis in Tilburg.

De bestuurder raakte rond 11.30 uur op de Duijlweg de macht over het stuur kwijt toen de wielen van de auto waarin hij reed in een bocht in de berm belandden. Door het tegensturen schoot het voertuig in een slip en kwam vervolgens tot stilstand in een sloot. De bijrijder, de jongen uit Kaatsheuvel liep door het ongeval kaakletsel op.

Lees meer over:

Politie Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.