zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Auto belandt in de sloot in Almkerk

18 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

Almkerk / Eethen: Een 19-jarige man uit Eethen is vanmorgen, donderdag 18 oktober 2012, rond 11.45 uur met zijn auto in een bocht op de Duylweg de macht over het stuur verloren. Na een slip en 180 graden draai, belandde het voertuig in de sloot. Brandweer, traumaheli en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De bijrijder, een 18-jarige man uit Kaatsheuvel, liep vermoedelijk een gebroken kaak op. Hij werd naar het Twee Stedenziekenhuis in Tilburg vervoerd. De bestuurder werd voor controle naar het St. Elisabethziekenhuis vervoerd.

Lees meer over:

Politie Eethen alkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.