vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ondernemersavond op 8-11

15 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - De gemeente Aalburg kent veel actieve ondernemers. Aalburg staat dan ook bekend als een ondernemende gemeente.

Een aantal Aalburgse ondernemers en de gemeente Aalburg hebben vorig jaar het Ondernemersmanifest  Aalburg opgesteld met als doel te onderzoeken op welke manier de ondernemers intensiever kunnen samenwerken. Kortom hoe kunnen we als Aalburgse ondernemers elkaar versterken. Daarover wil de gemeente Aalburg met de Aalburgse ondernemers van gedachten wisselen.

Om die reden organiseert de gemeente Aalburg in samenwerking met de ondernemersvereniging Aalburg een “Meet en Greet” waarvoor alle Aalburgse ondernemers van harte worden uitgenodigd.

Dus een netwerkbijeenkomst voor Aalburgse ondernemers, waarbij de economische ontwikkeling van Aalburg centraal zal staan.

Deze bijeenkomst staat gepland voor donderdagavond 8 november 2012 in het Events, Sports en Conference Centre “d’Alburcht” te Wijk en Aalburg.

Als aanvulling op deze avond heeft de ondernemersvereniging Aalburg een ondernemersbeurs georganiseerd. Deze beurs is voor het publiek toegankelijk op vrijdag 9 en zaterdag 10 november. De opening zal echter plaatsvinden tijdens de “meet en greet”-avond, zodat de daar aanwezige ondernemers  als eerste de beurs kunnen bezoeken.

Nadere informatie over de beurs kunt u vinden op de website van de ondernemersvereniging Aalburg.

De opzet van deze avond is:

18.00 uur:        Ontvangst gasten

18.30 uur:        * Welkom door burgemeester Fons Naterop

                          * Inleiding door Loes Lijmbach, wethouder economische zaken Aalburg, over  de economische ontwikkelingen voor ondernemers

* Inleiding door Rob Boeijenga, van de Ondernemersacademie rond het onderwerp “Hoe organiseer ik de toekomst”

* Bijdrage van de jongeren organisatie Altenu

* Voortgang OndernemersManifest door de Aalburgse ondernemers die betrokken zijn geweest bij de ondertekening

19.30 uur:        Informeel samenzijn 

21.00 uur:        Opening ondernemersbeurs Aalburg

22.00 uur:        Einde

Aalburgse ondernemers die deze avond willen bijwonen kunnen zich aanmelden tot 30 oktober a.s. via het emailadres communicatie@aalburg.nl

Lees meer over:

ondernemers bedrijvenmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.