woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Coffee op de radio...

15 oktober 2012 (door AalburgNet)

Open Coffee Altena - editie 6.0 - gaat live de ether in! Tweemaal waar: natuurlijk valt er feitelijk te netwerken op 8 november, maar ook Radio Aalburg FM is in Almkerk aanwezig om de Open Cofffee-talk live te registreren. Opnieuw een noviviteit dus voor het regionale B2B-netwerk.

Rabobank Altena is deze keer de gastvrije gastheer voor de zesde editie op een inspirerende lokatie. Het nieuwe adviescentrum werd onlangs onder een grote belangstellign geopend.
Via Open Coffee Altena wordt ondernemers, bestuurders, politici en creatieve geesten dus de unieke gelegenheid geboden nader kennis te maken met deze innovatieve, banquaire werkplek.

Pitches
Open Coffee Altena 6.0 wordt een bijzondere editie dus. Niet in de laatste plaats door de - maar liefst - drie geboekte pitches. Rabobank Altena-architect Willem Timmer, Christa Willemsen (Ik Styling) en Saskia Vonk (Appart Studio) maken de interessante netwerkontmoeting compleet. In 90 seconden 'zendtijd' presenteren zij - op de Rode Coffee Stip - hun onderneming annex dienst.

Kortom, redenen te over aanwezig te zijn op 08-11 november bij de zesde editie van Open Coffee Altena bij Rabobank Altena aan de Sportlaan in Almkerk. Aanmelden kan al via www.ondernemendaltena.nl of via LinkedIn (preferable!): http://linkd.in/QIeYX2

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.