zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Marleen Faber voorleeskampioen De Ganzenhof

13 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Afgelopen vrijdagmiddag om 13.45 uur startte de voorleeswedstrijd op CNS De Ganzenhof. Eerder waren de voorleeskampioenen per klas al bepaald. Dus de wedstijd kon beginnen...

Uit groep 6/7a namen Amber Westerlaken, Jurrian de Graaf en Sjoerd van der Giessen het op tegen de kampioenen uit groep 7b/8 Ruben Versteeg, Stijn van Ginhoven en Marleen Faber. Alle kinderen hadden thuis goed geoefend en lazen stuk voor stuk prachtig voor. De kinderen van groep 5 t/m 8 luisterden aandachtig.

Stemmen
De kinderen van groep 6 t/m 8 mochten daarna stemmen. Marleen Faber kreeg uiteindelijk de meeste stemmen en mag zich ‘Voorleeskampioen 2012′ van De Ganzenhof noemen. Zij zal de school vertegenwoordigen tijdens de voorleeswedstrijd in de Teerkamer in Woudrichem.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.