woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Zwarte Piet komt thuis

12 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Het is waarschijnlijk nog wat vroeg om al aan Sinterklaas te denken, maar voor je er erg in hebt is het alweer november en komen we weer in Nederland aan! En wat is er nu leuker dan thuis bezoek krijgen van Zwarte Pieten?! ZVDO ’74 maakt dit mogelijk.

Als u wilt dat wij u bezoeken kunt u ons een e-mail sturen met vermelding van het exacte adres waar u ons wilt ontvangen, de gewenste dag en het gewenste tijdstip. Wij gaan dan proberen zoveel mogelijk aan uw wens tegemoet te komen! Hoe sneller u boekt, hoe zekerder u bent van het door u gewenste tijdstip. Zodra de boekingen binnen zijn gaan wij een planning maken en krijgt u tijdig een bevestiging van het bezoek.

Daarna vragen wij u wat gegevens op te sturen van de aanwezige personen en/of bijzondere cadeaus, zodat wij het bezoek een persoonlijk tintje kunnen geven.

Om zeker te zijn van een bezoekje raden wij u aan tijdig uw aanvraag te doen. U kunt tot uiterlijk 25 november 2012 een aanvraag indienen.

De Zwarte Pieten zijn beschikbaar op 23, 24, 25, 30 november en 1, 2, 3, 4, 5 december.
Eventuele andere data zijn op aanvraag bespreekbaar.

Een bezoek van twee Pieten van tenminste 20 minuten (uitloop naar max. 25) kost € 30.00 euro, inclusief voorbereiding en strooigoed.

Lees meer over:

ZVDO'74 zwarte pieten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.