vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Bedrijvenmarkt Aalburg komt onder stoom

12 oktober 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De dagen tellen zich af. De voorbereidingen zijn in volle gang. Bedrijvenmarkt Aalburg krijgt meer en meer gestalte. Nagenoeg alle kramen zijn uitgegeven en ondernemers bereiden zich voor op hun presentatie op de marktvloer van 8 tot en met 10 november aanstaande in Wijk en Aalburg.  

Gisteravond zette het bestuur van Ondernemersvereniging (OV) Aalburg, initiatiefnemer van de bedrijvenmarkt in d'Alburcht, weer een aantal punten en komma's in het groeiende draaiboek. Naast een - pak hem beet - veertigtal ondernemers dat zich presenteert, wordt die dagen ook aan de kinderen gedacht. Zo zal er onder meer een springkussen zijn, wordt er een ballonwedstrijd georganiseerd en méér.

Naast een hapje en een drankje wordt er ook hard gewerkt aan het boeken van een landelijk bekende artiest. Definitief is het allemaal nog niet, maar dat het om muziek draait, kan gezegd worden. Wie er komt optreden, wanneer en hoe laat blijft nog even het geheim van OV Aalburg.

Ook op het Willem van Oranjecollege komt de businessklas, die meehelpt binnen de organisatie, steeds meer in beweging. Jongeren denken mee en steken daadwerkelijk de handen uit de mouwen om de bedrijvenmarkt gestalte te geven: een boeiend leertraject voor alle partijen.

Publiciteit
De publiciteit rondom het evenement voor ondernemers en consumenten neemt ook steeds duidelijker vormen aan. Het Kontakt - gedurende dit evenement officieel mediapartner van OV Aalburg - benadert ondernemers met de vraag of men zich wil presenteren in een vlammende special die rond het driedaagse gebeuren wordt opgezet. Consumenten kunnen straks eveneens meedoen aan een leuke actie die in samenwerking met Het Kontakt wordt georganiseerd. Houd die krant dus in de gaten...

Binnenkort gaan de persberichten de deur uit, verschijnen grote spandoeken in het straatbeeld en meer... Kortom, Bedrijvenmarkt Aalburg komt gestaag onder stoom... (Afbeelding Aalburg.net)

Voor data en tijden zie verder De Agenda op Aalburg.net

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.