zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Almgaard zoekt ouders

12 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De ouderraad van basisschool De Almgaard zoekt ouders die zitting willen nemen in de verkeerscommissie

De ouderraad bestaat naast twee leerkrachten ook uit twee ouders: Anita Bongers en Marlinde Grandia. Deze ouders vormen tevens met Jannie de Nooijer de verkeerscommissie. Deze commissie komt een paar keer per jaar bijeen. Meestal twee bijeenkomsten met alle verkeersouders binnen de gemeente Woudrichem en twee keer als groepje van De Almgaard.
De taak van de verkeersouders is het bevorderen van de verkeersveiligheid om de school en het stimuleren van de verkeersveiligheid door middel van projecten zoals de straatspeeldag, de fietscontrole, de fietsverlichting en de bewustwording van het verkeersgedrag.

"Wij zijn op zoek naar ouders die zitting willen nemen in de verkeerscommissie, zodat Anita en Marlinde geen dubbele taak meer hebben.
Dus vindt u het leuk en belangrijk om mee te denken over verkeersveiligheid meldt u dan aan bij Jannie", aldus de ouderraad.

Uitbreiding Ouderraad
Daarnaast zou het fijn zijn als de ouderraad zou kunnen worden uitgebreid met nog een aantal ouders. "Wij zijn er ons van bewust dat veel ouders het druk hebben en dat er ook wel genoeg ouders zijn die helpen als het hen gevraagd wordt! Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee. Wij vinden echter dat een ouderraad die slechts uit twee ouders bestaat wel heel kwetsbaar is. Als een van hen ziek is staat de ander er alleen voor."

Ouders die belangstelling hebben of nog wat meer informatie willen, kunnen dit melden bij Jannie of Marloes.
 

Lees meer over:

Almkerk almgaard ouderraad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.