vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

De Ganzenhof even onbereikbaar

10 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Op dit moment wordt op Basischool De Ganzenhof een nieuw netwerk aangelegd. Het ICT-bedrijf is druk bezig met het installeren van de nieuwe computers. Hierdoor zijn de e-mailadressen van de school tijdelijk onbereikbaar.

De school laat weten: "Als u een mail wilt sturen naar het team, kunt u deze sturen naar: directiedeganzenhof@gmail.com. Als u in het onderwerp de naam van de leerkracht noemt, zal Francijna de mail doorsturen naar het privéadres van de desbetreffende leerkracht. Zodra de problemen zijn opgelost, zullen we u de nieuwe mailadressen doorgeven."

Lees meer over:

Giessen ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.