vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ja, ik wil...

10 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Als er al weken lang wordt gesmoezeld en in het geniep dingen gebeuren waar jij niets van af mag weten. Als je ineens ‘Verboden voor Laura bordjes’ op deuren ziet hangen. En als je als klap op de vuurpijl ook nog eens onvrijwillig wordt uitgeroosterd op de laatste werkdag voor je vakantie, dan krab je jezelf toch wel even achter de oren. Toch?

Dit overkwam Laura, van Kinderopvang Woudrichem, die op 12 oktober 2012 gaat trouwen. Al geruime tijd werden er voorbereidingen getroffen voor een verrassingsfeest voor onze lieve collega. Iedereen zat in het complot; de kinderen, haar collega’s en leidinggevende. Zelfs Laura’s moeder wist wat er stond te gebeuren. Helaas kan Laura niet zo goed tegen geheimen…

Bijzonder
Toch wel enigszins nerveus zat Laura ‘s middags ‘verplicht’ thuis op de bank te wachten op wat er die dag zou gaan gebeuren. Tot plotseling de deurbel ging. Er stond een man voor haar deur, vergezeld door een klassieke auto. Hij had opdracht gekregen om naar haar huis te komen. Het mysterie werd alsmaar groter. Totdat Marion en Gerrie aanklopten. Ze hadden een wel heel bijzondere jurk bij zich.

Nadat Laura in haar wit/roze jurk werd gehesen, bracht de chauffeur haar naar de plaats van bestemming: Het Bastion. De rode loper was voor haar uitgerold en ze werd hartelijk onthaald met gezang, complimentjes over haar prachtige jurk en een bloemetje. En natuurlijk kreeg ze een dikke knuffel van ‘haar Rakkers’, de kinderen van de gelijknamige BSO groep. Ze vonden het maar wat spannend.

Feestelijkheden
Boven in de grote zaal van Het Bastion vonden de feestelijkheden plaats. Net als bij een echte bruiloft stonden er aan weerszijden van het looppad rijen met stoelen. Alle genodigden namen plaats. Als symbool voor Laura’s aanstaande huwelijk vond er een heuse ceremonie plaats waarbij Laura en ‘haar Rakkertjes’ met elkaar in het huwelijk traden. Zij legden beiden hun geloften af en mochten met de openingsdans het feest openen.

Het was een grote verrassing. Veel kinderen waren verkleed, er was een heleboel lekkers en er werd druk gedanst, gesprongen en gerend. Zoals je dat van een grote groep kinderen mag verwachten op een feest! Voor Laura was dit een mooi voorproefje voor 12 oktober en voor de kinderen was het een avontuurlijke middag!

Wil je meer beeldmateriaal van dit leuke feestje zien? Kijk dan nu op www.facebook.com/KinderopvangWoudrichem

Lees meer over:

trouwen Kinderopvang Laura
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.