woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Toch fietssugestiestroken op Sleeuwijksedijk

8 oktober 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen maandag koos de raadscommissie met meerderheid voor de aanleg van fietssugestiestroken op de Sleeuwijkse dijk. Het CDA pleitte voor een vrijliggend fietspad waar fietser veilig kunnen rijden en met name dan de schooljeugd. Met de keuze voor fietssuggestiestroken is het mogelijk dat automobilisten/vrachtverkeer met de fietsers in conflict komen. Dat is het laatste wat het CDA wil.

Het CDA is van mening gelet op het toenemende verkeer op de dijk dat in de toekomst al het fietsverkeer tot aan de brug van Gorinchem gescheiden moet zijn. Daarom zag de fractie nu een kans om het nieuwe gedeelte alvast zo in te richten en in de toekomst het resterende naar de brug toe. Jammer genoeg besloot de meerderheid anders. "Een gemiste kans'", meent de partij.

Lees meer over:

cda Sleeuwijk fietsstroken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.