maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Nieuw hardloopevenement op Kurenpolder

6 oktober 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Aankomend weekeinde, zaterdag 13 oktober, vindt de nieuwe wedstrijd in het circuit welke gehouden gaat worden op de kurenpolder te Hank plaats. De 15 kilometer van de Kurenpolder een wedstrijd en prestatieloop over 15 kilometer welke gelopen gaat worden met zes ronden van 2,5km over het recreatiepark. De TALENTRUN (jeugd 16/19 jaar) is een wedstrijd over 5 kilometer.

Tevens is het mogelijk deel te nemen aan trimlopen over 5 en 10 kilometer welke gelijk starten met de 15 kilometer. Sterke lopers zoals klassementdeelnemers Tom Huyben en Paul Visser bij de senioren gaan onderling uitmaken wie winnaar gaat worden van het running center road circuit 2012. Zij zullen zeker strijden voor de overwinning maar krijgen veel concurentie van Master 45 Rene Stam, die vorige week brons won op het nationale kampioenschap, en van de sterke regiolopers Gerard Lensvelt en Egbert Hooijkaas.

Zie verder De Agenda van Werkendam.net

 

Lees meer over:

hank kurenloop arr
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.