woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Flessenactie ZV Den Doorn

6 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - NIEUWENDIJK:  Op zaterdag 27 oktober komt Zwemvereniging Den doorn tussen 10.00 en 12.00 uur langs de deuren om alle lege flessen waar statiegeld op.

Maar eerst gaan de zwemmers langs bij buren, familie, opa en oma en kennissen om daar ook om lege flessen te vragen! Het bestuur: "We willen er namelijk weer zoveel mogelijk hebben. Met de opbrengst van deze actie kunnen we als vereniging namelijk zorgen voor leuke extraatjes voor jullie als leden. Je kunt natuurlijk ook de statiegeldbonnetjes van de supermarkten bewaren en deze aan de vereniging geven, geen probleem. De laatste keer hadden we een mooie opbrengst, dus laten we dit keer opnieuw ons best doen! Wij rekenen op ieders medewerking!"

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.