maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Wijkavond druk bezocht

4 oktober 2012 (door WerkendamNet)

HANK -  De wijkavond in Hank op maandag 1 oktober 2012 is druk bezocht. Wethouder Peter van de Ven gaf aan dat er “geen grote en spannende dingen spelen in Hank”. Maar dat betekent niet dat Hankenaren zich niet betrokken voelen.

Woonlinie bemande een stand op de wijkmarkt. We kregen vragen over de wijk rondom de Roerdompstraat. Ook blijkt er in Hank wel eens overlast te zijn van klanten. Daarnaast vroegen veel mensen naar de stand van zaken van het nieuwbouwproject De Roode Camer. Samen met de gemeente kon men veel vragen direct beantwoorden.

Lees meer over:

woonlinie hank wijkavond
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.