vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

HAK reikt nu zelf prijs uit

4 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Stond HAK eerder zelf in het prijzenzonnetje, vandaag overhandigde het bedrijf uit Giessen zelf de prijzen uit. Een waardecheque voor een geheel verzorgde vierdaagse reis naar Toscane ging naar Tineke van Rhijn. De inwoonster van Harmelen deed mee aan een prijsvraag van HAK op de culinaire website smulweb.nl en sleepte hiermee de prijs in de wacht. Zij moest hiervoor een aantal vragen beantwoorden over HAK PastaGroenten, de kant-en-klare Italiaanse pastasaus mét groenten. 

Als consumenten van mei tot en met juli één van de drie smaakvarianten van HAK PastaGroenten kochten, twee vragen beantwoordden over het product en een reactie achterlieten op Smulweb.nl, konden zij kans maken op een reis naar Toscane. Tineke van Rhijn werd vandaag gekozen als gelukkige winnares. Zij ontving bij haar thuis de reischeque uit handen van HAK productmanager Esther Pellemans.

Lees meer over:

Giessen hak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.