woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Rabo-prof komt naar Almkerk

4 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Rabobank Altena nodigt alle kinderen, die deelnamen aan een Rabo Dikke Banden Race in 2012, uit op woensdag 24 oktober om naar Almkerk te komen. Deze middag gaat niemand met lege handen naar huis. Voor iedereen is er een leuke wielergoodiebag. Tevens worden de prijzen voor de klassementwinnaars en de winnaar van de mountainbike bekend gemaakt. Niemand minder dan Rabo wielerprof Moreno Hofland reikt deze middag de prijzen uit.

Iedereen is vanaf half twee van harte welkom op het adviescentrum van Rabobank Altena in Almkerk. Om twee uur starten we met de prijsuitreiking. Natuurlijk is er ook iets te drinken en een klein hapje aanwezig.

Aanmelden
Wil je deze middag aanwezig zijn? Stuur dan een email naar communicatie@altena.rabobank.nl met je naam, adresgegevens en het aantal personen.

Speciaal voor kinderen uit het Land van Heusden en Altena vonden er dit jaar verschillende Rabo Dikke Banden Races plaats. Rabobank Altena stelde een eindklassement op. Voor de nummers 1, 2 en 3 is een mooie prijs. Tevens maakt iedereen die drieof meer races reed kans op een mountainbike.

Lees meer over:

Rabobank dikke banden Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.