zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Bedrijvenmarkt Aalburg trekt al veel belangstelling

3 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Ondernemersvereniging (OV) Aalburg is tot nu toe meer dan tevreden met de belangstelling die getoond wordt voor Bedrijvenmarkt Aalburg op 9 en 10 november in MFC d’ Alburcht. Er zijn - bij de publicatie van dit artikel - nog vijf kramen te vergeven voor ondernemers die een plek op de markt willen. Wees er dus snel bij, want vol = vol, aldus OV Aalburg

Bedrijvenmarkt Aalburg begint feitelijk op 8 november al en zal die donderdagavond alleen toegankelijk zijn voor ondernemers. Op die avond wordt, naast netwerken, onder meer het Economisch Manifest voor Aalburg gepresenteerd. Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met gemeente Aalburg georganiseerd.

Acties
Op vrijdag en zaterdag is Bedrijvenmarkt Aalburg geopend voor ondernemers én consumenten. OV Aalburg heeft die dagen diverse leuke acties in petto. Ook aan de kinderen is gedacht.

In samenwerking met de business-klas van Het Willem van Oranjecollege wordt de bedrijvenmarkt opgebouwd. De leerlingen hebben er in het kader van hun opleiding een studieproject van gemaakt. Ook tijdens de markt zullen de jongeren aanwezig zijn.

Openingstijden zijn vrijdag van 16.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.