donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Woningbrand in Eethen

3 oktober 2012 (door AalburgNet)

EETHEN - In een woning aan de A. van der Kolkstraat heeft dinsdagavond 2 oktober rond 20.30 uur korte tijd een brand gewoed. De bewoners werden gealarmeerd via een brandmelder op de bovenverdieping. Toen de bewoonster ging kijken, ontdekte zij een grote brandontwikkeling op de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

De brandweer kwam ter plaatse en de brand kon snel geblust worden. Er was veel rookontwikkeling en schade, er vielen geen gewonden. Het gaat mogelijk om een schoorsteenbrand. Het rookkanaal was juist die dag schoongemaakt door een schoorsteenveegbedrijf.

Lees meer over:

Politie Brand Eethen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.