dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Advita start nieuwe online Laptopshop

3 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

AALBURG / WOUDRICHEM - Advita Automatisering uit Wijk en Aalburg start met een online laptopshop die zich richt op de inwoners van Aalburg en Woudrichem.

Advita, met als eigenaar Kees de Waal, is al sinds 1998 actief in de regio als leverancier van computers en bijbehorende diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij op basis van vrijblijvend advies en service op maat. Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar online winkelen start De Waal nu met Laptop Plus in Aalburg en Woudrichem.

Laptop Plus
Laptop Plus is een webwinkel die prima aansluit bij de filosofie van Advita: geen grootschalige anonieme organisatie, maar een lokaal werkend bedrijf. Laptop Plus combineert dus de voordelen van het rustig thuis winkelen met persoonlijk advies en service. Laptop Plus is al in veel gemeenten actief en nu dus ook in Aalburg en Woudrichem.

Laptop Plus levert het breedste assortiment laptops, computers, beamers en accessoires. Enkele andere unieke voordelen zijn de service die mogelijk is bij installatie van software, internet, email enzovoorts, maar ook de eigen helpdesk en reparatiecentrum en men is lid van de NLCW branche organisatie (ICT waarborg).

De nieuwe webshop is te vinden onder: www.aalburg.laptopplus.nl of www.woudrichem.laptopplus.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.